AKTUELLT

 

Sommarkul!

Kanske behöver (eller måste) du jobba i sommar? Eller så tycker du det känns skönt att varva sociala kontakter, semesteraktiviteter och ledighet med lite egentid och kompetensutveckling? Då har du kommit rätt! 

Varje måndag under juli månad kommer jag att köra ett kostnadsfritt zoom-webinar kl. 13.00 – 13.45. Ämnena är följande:

Måndagen den 6 juli: Så skapar du en god flexibilitet i din organisation, skillnaden mellan extern och intern flexibilitet, använd ARUBA-modellen i ditt flexibilitetsarbete, beräkna F-värdet och bygg din egen flexibilitetsstrategi.

Måndagen den 13 juli: Dags för ditt första chefsjobb (nu eller snart)? De 12 bästa tipsen för att få en flygande start. 

Måndagen den 20 juli: Fixa ett TRUMS:igt uppdrag, prioritera och planera, dialog och kommunikation och mycket, mycket mer.

Måndagen den 27 juli: Hemligt än så länge…

Vill du veta mer? Klicka på knappen så kommer du till min mail. Skriv en rad så svarar jag bums med mer information. 

 

#Flexibilitetensvarde

För närvarande arbetar jag med ett utvecklingsprojekt som handlar om organisationers användning av flexibla bemanningslösningar. Jag gräver i forskning och trender, läser på och tänker samt formulerar gradvis såväl analyser som förslag och konkreta verktyg för hur vi kan skapa en ”god flexibilitet”. Om du vill veta mer om projektet, som jag har valt att kalla #flexibilitetensvarde, få veta när det kommer nya blogginlägg i ämnet eller kanske anlita mig för en föreläsning, ett webinar eller rådgivning om hur just din organisation kan bli en förebild när de gäller flexbibilitet är du varmt välkommen att kontakta mig. 

 

 

Vrid och vänd-paket

Verklig kompetens uppstår när någon har kunskap, erfarenhet och tillgång till rätt verktyg och metoder. Det har jag och jag delar gärna med mig till dig! Om du bokar ett Vrid och vänd-paket får du rådgivning när du behöver det och coachning när det passar bättre, en perfekt kombination helt enkelt.

För närvarande erbjuder jag 5 träffar för 1.495:- inklusive mervärdeskatt och efter det får du ett kostnadsfritt bonusmöte som avrundning. Varje möte pågår 50 minuter och de genomförs via t ex Teams, Zoom, Skype eller telefon – du väljer. Vill du veta mer eller boka, kontakta mig.