AKTUELLT

 

Vill du bli flexibilitetsexpert?

Inom kort öppnar jag anmälan till min online-utbildning för dig som vill lära dig allt om hur du bygger organisatorisk flexibilitet som verkligen fungerar. Du får verktyg, kunskap, tips, checklistor och mallar inom följande områden: 

  • För och nackdelar med olika slags flexibla bemanningslösningar.
  • Hur du analyserar flexibilitetens konsekvenser i just din organisation.
  • Flexibilitetsstrategier – framtagande och användning. 
  • Ett optimalt chefs- och ledarskap i flexibla organisationer.
  • Sätt att utveckla HR-arbetet i en flexibel organisation i alla ARUBA-stegen: Attrahera, rekrytera/bemanna, utveckla. behålla och avsluta.

Utbildningen vänder sig till dig som är chef och/eller ledare alternativt jobbar i en HR-funktion. Den kommer att starta i början av november och genomföras helt digitalt. Vill du redan nu veta mer om programmet och om vad utbildningen kan ge dig? Hör av dig!

 

Vrid och vänd

Verklig kompetens uppstår när någon har kunskap, erfarenhet och tillgång till rätt verktyg och metoder. Det har jag när det gäller hur man bäst bygger flexibla organisationer som verkligen fungerar. Jag delar gärna med mig till dig!

Om du bokar ett Vrid och vänd-möte, eller ett helt paket, får du rådgivning när du behöver det och coachning när det passar bättre, en perfekt kombination helt enkelt.

Tycker du till exempel att det är svårt att välja rätt bemanningslösning? Ser du hur teamen i din organisation inte riktigt fungerar och misstänker att det beror på att det blivit alltför rörigt? Vill du snacka om hur man leder en flexibel grupp? Eller undrar du varför kunderna är så missnöjda trots att din organisation är så flexibel? Då finns jag här – hör av dig så snackar vi!

För närvarande har jag ett fåtal tider lediga för ”Vrid och vänd” men de tar snabbt slut så hör gärna av dig direkt om du är intresserad.

Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt startsamtal. Om ditt behov klickar med min kompetens bestämmer vi sedan hur ofta vi ska höras, i vilken kanal och vad jag kan göra för dig. Möten kan genomföras via t ex Teams, Zoom, Skype, Messenger, Webex eller telefon – du väljer. Finns du i Mälardalen eller Stockholmsområdet kan vi också ses fysiskt om förutsättningarna medger det.

Vill du veta mer eller boka en tid?