AKTUELLT

 

Den goda flexibiliteten

För närvarande arbetar jag med ett utvecklingsprojekt som handlar om organisationers användning av flexibla bemanningslösningar. Jag gräver i forskning och trender, läser på och tänker samt formulerar gradvis såväl analyser som förslag och konkreta verktyg för hur vi kan skapa en “God flexibilitet”. Om du vill veta mer om projektet, få veta när det kommer nya blogginlägg i ämnet eller kanske anlita mig för en föreläsning, en utbildning, en workshop eller rådgivning (på distans eller på plats) om hur just din organisation kan bli en förebild när de gäller flexbibilitet är du varmt välkommen att kontakta mig. 

 

 

Vrid och vänd-paket

Verklig kompetens uppstår när någon har kunskap, erfarenhet och tillgång till rätt verktyg och metoder. Det har jag och jag delar gärna med mig till dig! Om du bokar ett Vrid och vänd-paket får du rådgivning när du behöver det och coachning när det passar bättre, en perfekt kombination helt enkelt.

För närvarande erbjuder jag 5 träffar för 1.495:- inklusive mervärdeskatt och efter det får du ett kostnadsfritt bonusmöte som avrundning. Varje möte pågår 50 minuter och de genomförs via t ex Teams, Zoom, Skype eller telefon – du väljer. Vill du veta mer eller boka en tid?