VÄSSA DIN PENNA

Vill du få hjälp med att skriva riktigt bra texter som skickar rätt budskap, är välformulerade och lättillgängliga? Då är du varmt välkommen att höra av dig.

Med en välvässad penna, en professionell attityd och lång erfarenhet fixar jag din kommunikation så att den får exakt den profil och det innehåll du vill ha. Jag kan skriva helt nya texter men också uppdatera befintligt material om du föredrar det.

Till exempel kan du få hjälp med följande:

 • Webb och intranät.
 • Nyhetsbrev.
 • Blogg.
 • Policys och riktlinjer.
 • Checklistor och mallar.
 • Rapporter.
 • Platsannonser.
 • Introduktionsmaterial för nyanställda.
 • Presentationer i Powerpoint eller Prezi.
 • Säljmaterial och offerter.

Exempel på hur min penna fungerar hittar du i Chefsverkstaden. Allt material på sajten inklusive kursmaterialen, blogginläggen, intervjuerna i serien “Chefer berättar” och innehållet under rubriken “Veckans verktyg” är skrivet av mig.

Om du vill veta hur jag jobbar, komma i kontakt med någon av mina referenser eller få en offert kan du kontakta mig, jag svarar vanligen samma dag.

Referenser

 • Akademiska Hus
 • Bilda förlag
 • Chefsverkstaden
 • Computer Sweden
 • Edge HR
 • Lag & Avtal
 • LO
 • Personal & Ledaskap
 • Riksbyggen
 • TCO
 • Trygghetsstiftelsen

 

 

“Cool skribent med lätt till smil, skratt i pennan – häftig stil! Snyggt och rakt och alltid rätt, skriver allt om jobb på bästa sätt. Proffsigt, klokt och superlätt.” (Ole Eckenäs, fd redaktör, Bilda Förlag)