VRID OCH VÄND

Det är verkligen inget fel på coacher. Att anlita en sådan kan ofta vara till stor nytta. Men ibland kanske du behöver något annat?

Med hjälp av mitt koncept ”Vrid och vänd” får du en unik kombination av ett coachande förhållningssätt med inslag av rådgivning. Det betyder att jag hjälper dig att hjälpa dig själv genom att ställa utforskande och utvecklande frågor men att jag också, när det behövs och är lämpligt, ger dig goda råd. Råd som du kan använda i din vardag som chef, ledare eller HR-person.

När jag ger dig råd baseras de på min gedigna erfarenhet inom områden som organisationsutveckling, chefs- och ledarskap, verksamhetsutveckling samt strategiskt HR-arbete. Du kommer aldrig att få veta exakt vad du ska göra i olika situationer – det måste du själv bestämma. Men jag kan lova dig tips på alternativa förhållningssätt, tillgång till min verktygslåda och förslag på metoder du kan testa.

Jag kan erbjuda Vrid och vänd i flera olika former:

 • För nya chefer.
 • För erfarna chefer.
 • För ledningsgrupper.
 • För arbets- eller projektgrupper.

Stödet från mig kan du få i form av enstaka eller återkommande möten. Vi kan välja några fokusområden att jobba med eller låta våra möten handla om det som är aktuellt just när vi hörs. Vridandet och vändandet kan ske med oss båda på samma plats, via video eller telefon.

Har du frågor eller funderingar rörande Vrid och vänd är det bara att du fyller i formuläret nedan så återkommer jag till dig inom kort. 

12 + 12 =

Exempel på referenser

 • Akademiska Hus
 • ATK AB
 • CSN
 • Etnografiska Museet
 • Farsta sjukhem
 • Försäkringskassan
 • Folkhälsoinstitutet
 • GS-facket
 • Stockholms stad
 • Region Västmanland