VRID OCH VÄND

Vill du ha någon att snacka med? Någon som kan hjälpa dig att vrida och vända på frågor, funderingar och kanske problem? Då har du kommit rätt!

Med hjälp av mitt koncept ”Vrid och vänd” erbjuder jag en unik kombination av ett coachande förhållningssätt med inslag av rådgivning. Det betyder att jag hjälper dig att hjälpa dig själv genom att ställa utforskande och utvecklande frågor men att jag också, när det behövs och är lämpligt, ger dig goda råd. Råd som du kan använda i din vardag som chef, ledare eller HR-person.

När du vrider och vänder med mig ger jag dig råd baserade på min gedigna erfarenhet inom områden som organisationsutveckling, chefs- och ledarskap, verksamhetsutveckling samt strategiskt HR-arbete. Du kommer aldrig att få veta exakt vad du ska göra i olika situationer – det måste du själv bestämma. Men jag kan lova dig tips på alternativa förhållningssätt, tillgång till nya verktyg och förslag på metoder du kan testa.

Jag erbjuder Vrid och vänd i flera olika former:

 • För nya chefer.
 • För erfarna chefer.
 • För ledningsgrupper.
 • För arbets- eller projektgrupper.

Vrid och vänd kan du få i form av enstaka eller återkommande möten. Du kan välja några fokusområden att jobba med eller låta våra möten handla om det som är aktuellt just när vi hörs. Och vi kommer gemensamt överens om formen – ses fysiskt eller digitalt, ofta eller mer sällan. Det är du som bestämmer.

Har du frågor eller funderingar rörande Vrid och vänd är det bara att du fyller i formuläret längst ned på sidan så återkommer jag till dig inom kort. 

Exempel på referenser

 • Akademiska Hus
 • ATK AB
 • CSN
 • Etnografiska Museet
 • Farsta sjukhem
 • Försäkringskassan
 • Folkhälsoinstitutet
 • GS-facket
 • Stockholms stad
 • Region Västmanland

 

Pia Juhlin Åstrand

Min bakgrund består av en mix av arbete i fackliga organisationer, vd-uppdrag, strategiska utvecklingstjänster och arbete i egen konsultverksamhet. Jag har därmed en stark förmåga att snabbt sätta mig in i nya verksamheter vare sig de är i privat eller offentlig sektor. Sakområden som jag har arbetat mycket med är strategisk HR, kompetensförsörjning, förändringsledning, chefsstöd, flexibilitetsfrågor samt utredningsuppdrag. Utmärkande för mig är en mycket god kommunikationsförmåga samt en stark vilja att skapa värde för kunder och samarbetspartners. Jag är utbildad personalvetare samt certifierad förändringsledare men har också deltagit i ett stort antal andra utbildningar inom chefs- och HR-området.

1 + 13 =